bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Вила Компас" - съвременно строителство в гр. Бургас

"Вила Компас" - съвременно строителство в гр. Бургас

Комплекс от жилищни апартаменти "Вила Компас" в популярния квартал на Бургас – Възраждане – ще стане оптимален избор за купувачите и инвеститорите, които ценят комбинация от модерен и традиционен стил. Неговото местоположение позволява на жителите да останат в спокойна обстановка, далеч от шума на пътища и оживени места, при това само на 200 метра се намира центъра на града. Сградата се състои от шест етажа, и тук има както жилищни, така и търговски площи. Собствениците на коли имат възможност да закупят удобни и безопасни гаражи.

Апартамент с компетентно разпределено пространството Ви позволяват да бъдете заобиколен от настоящия домашен уют, а от техните прозорци се насладите на живописните околности. До най-близкия плаж се стига пеша, само за 10 минути, а чистият въздух и изобилие от зеленина ще зарадва любителите на чиста околна среда. За продажба се предлагат апартаменти с две и три стаи. Асансьора ще ви помогне лесно да се движите, за тези, за които това е трудно, така че къщата е подходяща за хора от всички възрасти. Фасадата е от камък в успокояващи пастелни цветове, уникални елементи на декора, функционалност и всички комфортни условия – основни характеристики на комплекс "Вила Компас".

Да си закупите жилище с европейско качество в България ще Ви помогне компанията Premier Realty Master. Ние се грижим за клиентите, предоставяме необходимата подкрепа на всички етапи на осъществяване на сделката.

Публикувано: 01.11.2018

Региони

Разположение