bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Вила Компас" - съвременно строителство в гр. Бургас

"Вила Компас" - съвременно строителство в гр. Бургас

Комплекс от жилищни апартаменти "Вила Компас" в популярния квартал на Бургас – Възраждане – ще стане оптимален избор за купувачите и инвеститорите, които ценят комбинация от модерен и традиционен стил. Неговото местоположение позволява на жителите да останат в спокойна обстановка, далеч от шума на пътища и оживени места, при това само на 200 метра се намира центъра на града. Сградата се състои от шест етажа, и тук има както жилищни, така и търговски площи. Собствениците на коли имат възможност да закупят удобни и безопасни гаражи.

Апартамент с компетентно разпределено пространството Ви позволяват да бъдете заобиколен от настоящия домашен уют, а от техните прозорци се насладите на живописните околности. До най-близкия плаж се стига пеша, само за 10 минути, а чистият въздух и изобилие от зеленина ще зарадва любителите на чиста околна среда. За продажба се предлагат апартаменти с две и три стаи. Асансьора ще ви помогне лесно да се движите, за тези, за които това е трудно, така че къщата е подходяща за хора от всички възрасти. Фасадата е от камък в успокояващи пастелни цветове, уникални елементи на декора, функционалност и всички комфортни условия – основни характеристики на комплекс "Вила Компас".

Да си закупите жилище с европейско качество в България ще Ви помогне компанията Premier Realty Master. Ние се грижим за клиентите, предоставяме необходимата подкрепа на всички етапи на осъществяване на сделката.

Публикувано: 01.11.2018

Региони

Разположение