bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Туризма в България се развива и обещава положителни перспективи

Туризма в България се развива и обещава положителни перспективи

България може да се похвали с постоянно нарастващ доход от туристическия сектор. През последната 2017 г. печалбите на страната се увеличиха с 10%, което експертите считат за значителни за Европа. Те възлизат на почти 7 милиарда лева. Основната причина за такъв бърз растеж в търсенето на местни курорти са чуждестранните туристи и възможностите за създаване на високо ниво на обслужване за тях.

Почти 9 милиона граждани на други страни прекарват ваканцията си в България, което през 2018 г. Ще надвиши цифрата от 2016 г. със 7.5%, а рентабилността също ще се увеличи. Туристи от Германия, Гърция, Румъния, Турция, Великобритания и Полша оценяват качеството на почивката в популярните курорти край морето и в планините, където днес се строят хотели от висок клас и има възможности за забавление.

За представителите на източноевропейските страни да прекарат почивка тук - означава икономично да почиват, като същевременно получават добро обслужване и подобряване на здравето. Такава положителна оценка оказва значително влияние върху нивото на продажбите на недвижимите имоти. През последните години все повече и повече европейци, посещаващи България, предпочитат да имат уютен дом, където могат да идват по всяко време на годината на почивка. Цените са благоприятни в сравнение с другите Европейски държави, а офертите отговарят на световните стандарти.

Публикувано: 02.04.2017

Региони

Разположение