bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Туризма в България се развива и обещава положителни перспективи

Туризма в България се развива и обещава положителни перспективи

България може да се похвали с постоянно нарастващ доход от туристическия сектор. През последната 2017 г. печалбите на страната се увеличиха с 10%, което експертите считат за значителни за Европа. Те възлизат на почти 7 милиарда лева. Основната причина за такъв бърз растеж в търсенето на местни курорти са чуждестранните туристи и възможностите за създаване на високо ниво на обслужване за тях.

Почти 9 милиона граждани на други страни прекарват ваканцията си в България, което през 2018 г. Ще надвиши цифрата от 2016 г. със 7.5%, а рентабилността също ще се увеличи. Туристи от Германия, Гърция, Румъния, Турция, Великобритания и Полша оценяват качеството на почивката в популярните курорти край морето и в планините, където днес се строят хотели от висок клас и има възможности за забавление.

За представителите на източноевропейските страни да прекарат почивка тук - означава икономично да почиват, като същевременно получават добро обслужване и подобряване на здравето. Такава положителна оценка оказва значително влияние върху нивото на продажбите на недвижимите имоти. През последните години все повече и повече европейци, посещаващи България, предпочитат да имат уютен дом, където могат да идват по всяко време на годината на почивка. Цените са благоприятни в сравнение с другите Европейски държави, а офертите отговарят на световните стандарти.

Публикувано: 02.04.2017

Региони

Разположение