bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Chantrer Residence" - модерен жилищен комплекс в центъра на Бургас

"Chantrer Residence" - модерен жилищен комплекс в центъра на Бургас

Нов стилен жилищен комплекс в Бургас "Chantrer Residence" се намира в един от най-престижните райони на града - Братя Миладинови. В близост се намира централната част на курорта и известната Морска градина. Доброто местоположение предлага невероятна гледка към залива и околностите.

18-етажната сграда предлага на своите обитатели високо ниво на комфорт, като тук има и търговски обекти. На купувачите се предлагат апартаменти с удобни и функционални разпределения от 41 до 227 кв. метра. На приземните етажи има магазини, фитнес център, спа център. Комплексът разполага и с плувен басейн, както и с просторни офиси и конферентна зала. Собствениците на автомобили могат да се възползват от удобен четириетажен подземен паркинг с 387 паркоместа. Едно от предимствата на живот тук ще бъде близостта до морето и центъра на града. В близост има цялата необходима инфраструктура - магазини, училища, университет, множество места за отдих.

Premier Realty Master ще ви помогне да изберете и закупите комфортно жилище в комплекс Chantrer Residence. Това е чудесна възможност да инвестирате капитала си и да станете собственик на европейски недвижими имоти на достъпна цена.

Публикувано: 02.06.2022

Региони

Разположение