bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Луксозни имоти край морето - комплекс от апартаменти "Есенция"

Луксозни имоти край морето - комплекс от апартаменти "Есенция"

Жилищен комплекс "Esencia" е изключителна сграда, в която  са разположени луксозни апартаменти. Намира се в курорта Св. Константин и Елена, само на 700 метра от плажа. Недвижими имоти от елитна класа ще се харесат на тези, които искат да живеят в тих квартал, заобиколен от зеленина и чист въздух. Всички важни инфраструктурни обекти са на пешеходно разстояние: магазини, супермаркети, кафенета, ресторанти, спирки на обществения транспорт. Това е удобно място както за лятна почивка, така и за целогодишен престой.

Комплексът се състои от три сгради, всяка от които се издига на 6 етажа. Около него се простира луксозно озеленена площ повече от 6500 квадратни метра. Има парк, басейн, спортна площадка, зони за отдих и дори собствено езерце. Декорация в модерен стил на Европейския курортен град привлича вниманието и създава уютна атмосфера. От прозорците и терасите можете да се насладите на панорама на брега и околностите. Всички апартаменти са обзаведени в съответствие с високите световни стандарти. Тяхната площ е от 60 до 140 квадратни метра. Във всяка сграда има асансьори, които слизат до подземните гаражи.

Тишина, спокойствие и уют – тези предимства са основните в жилищния комплекс "Есенция", който предлага на вниманието на купувачите компанията Premier Realty Master. Ние ще Ви помогнем да изберете най-добрия имот и ще Ви придружим на всички етапи от сделката.

Публикувано: 02.07.2020

Региони

Разположение