bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Sweet Homes 5" - недвижими имоти в популярния курорт Слънчев бряг

"Sweet Homes 5" - недвижими имоти в популярния курорт Слънчев бряг

Комплекс от апартаменти "Sweet Homes 5" е една от сградите на уникална серия от съоръжения за отдих и живеене. Той се намира в популярния курорт Слънчев Бряг на десет минути пеша от центъра на града и само на 400 метра от плажа. Декорация в класически стил с модерни елементи създава неповторима атмосфера на европейския луксозни жилища, където има всичко необходимо за комфортен престой.

Комплексът се състои от пет етажа и удобна просторна мансарда. Балконите и терасите разкриват живописна панорама към града и морския бряг. Тук можете да закупите жилищно пространство за всеки вкус и бюджет. Предлагат се студия, както и двустайни и тристайни апартаменти с удобно оформление и готово оборудване. Да бъдеш заобиколен от пълен комфорт позволява и инфраструктурата на сградата. На територията му има СПА център, фитнес зала, открит басейн с детска секция, площадки за игри и отдих, барбекю зона и собствен паркинг. Дворът е затворен от външни лица, което означава, че обитателите денонощно ще бъдат в пълна безопасност.

С Premier Realty Master можете да се насладите на почивка и престой в един от най-популярните курорти в България, на самия морски бряг. Недвижими имоти в жилищен комплекс "Sweet Homes 5" - това е успешна инвестиция и възможност за придобиване на луксозни жилища на европейски стандарт.

Публикувано: 03.12.2020

Региони

Разположение