bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Жилищата в българските села стават все повече и повече търсени

Жилищата в българските села стават все повече и повече търсени

Покупката на имот в курортите в България набира все по-голяма популярност в Европа. Причината за това - приемлива цена, която стана конкурентна сред други популярни туристически дестинации.

Важна роля играе бързото развитие на градската инфраструктура, както и подобряването на качеството на услугите. Какво правят тези, които са решили да закупят желаните квадратни метрr в България, но не искат да останат в претъпкано шумно място? Обръщат внимание на крайградските населени места, което се наблюдава наскоро сред чуждестранните инвеститори. През изминалата година жилищата в селата край бреговете станаха по-търсени. Особено привлекателни са районите на Слънчев бряг, Кошарица, ски Банско и Боровец.

След спокойствие през 2017 г. днес има нарастващ брой заявки за закупуване на готови недвижими имоти и строителство на нови къщи и комплекси. Цената на квадратните метра е 300 - 500 евро, а в някои села цената започва от 200 евро.

В някои села разположени в близост до известния курорт, ще забележите разликата в цената с 40 - 50%, има и допълнителни ползи: получаване на чист въздух, много зеленина и липса на градската суматоха.

Сега експерти по недвижими имоти предполагат, че провинциалните съоръжения ще продължат да предизвикват интереса на купувачите като изгодна алтернатива на градските апартаменти. 

Публикувано: 04.06.2018

Региони

Разположение