bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Жилищата в българските села стават все повече и повече търсени

Жилищата в българските села стават все повече и повече търсени

Покупката на имот в курортите в България набира все по-голяма популярност в Европа. Причината за това - приемлива цена, която стана конкурентна сред други популярни туристически дестинации.

Важна роля играе бързото развитие на градската инфраструктура, както и подобряването на качеството на услугите. Какво правят тези, които са решили да закупят желаните квадратни метрr в България, но не искат да останат в претъпкано шумно място? Обръщат внимание на крайградските населени места, което се наблюдава наскоро сред чуждестранните инвеститори. През изминалата година жилищата в селата край бреговете станаха по-търсени. Особено привлекателни са районите на Слънчев бряг, Кошарица, ски Банско и Боровец.

След спокойствие през 2017 г. днес има нарастващ брой заявки за закупуване на готови недвижими имоти и строителство на нови къщи и комплекси. Цената на квадратните метра е 300 - 500 евро, а в някои села цената започва от 200 евро.

В някои села разположени в близост до известния курорт, ще забележите разликата в цената с 40 - 50%, има и допълнителни ползи: получаване на чист въздух, много зеленина и липса на градската суматоха.

Сега експерти по недвижими имоти предполагат, че провинциалните съоръжения ще продължат да предизвикват интереса на купувачите като изгодна алтернатива на градските апартаменти. 

Публикувано: 04.06.2018

Региони

Разположение