bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Premier Residence" - атмосферата на тих морски курорт

"Premier Residence" - атмосферата на тих морски курорт

"Premier Residence" ("Премьер Резиденс") е жилищен комплекс с удобно местоположение на Слънчев бряг. Само на 260 метра от плажа, заобиколен от тишина и уют, тук жителите ще могат да се насладят на атмосферата на европейския град. Съвсем наблизо има много забавления, воден парк, магазини, супермаркети и популярни места за почивка.

Сградата се състои от шест етажа, като стилът й съчетава класически и модерни елементи. На първия етаж са оборудвани търговски помещения, а за удобство в комплекса е предвиден асансьор. Апартаментите с една или две спални и са напълно готови за целогодишно живеене. Удобни планировки, модерно оборудване, красива гледка от прозорците и балконите – всичко това ще се хареса на тези, които ценят комфортните условия. В затворената територия на проекта има цялата необходима инфраструктура, която ще ви позволи да прекарвате приятно времето си. Тук е оборудван басейн с детско отделение, кът за сядане с шезлонги, а уютният ресторант винаги посреща посетителите.

Закупуване на жилища в комплекс "Premier Residence" може да бъде успешна инвестиция, защото местността се радва на голяма популярност сред туристите.

С Premier Realty Master можете бързо и надеждно да закупите най-добрите апартаменти в България. А изгодните условия и разнообразие от оферти- гаранция за успешна сделка.

Публикувано: 04.06.2020

Региони

Разположение