bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Имоти край морето в тих квартал-комплекс «Риф 2»

Имоти край морето в тих квартал-комплекс «Риф 2»

Жилищен комплекс "Риф 2" в град Равда е лаконична и уютна сграда в тих и спокоен квартал. Разположен е на живописно място, само на 300 метра от плажа. В близост има цялата необходима инфраструктура и места за почивка. Това е оптималният избор за тези, които търсят имот на приемлива стойност в популярен туристически курорт.

Сградата на четири етажа се състои от две сгради с красиво озеленена затворена територия. Модерният стил е допълнен от екологични материали, а широките просторни тераси ще ви позволят да се насладите на живописните гледки към околността. Центърът на града е само на пет минути пеша. Комплексът е проектиран така, че да създава комфортни условия по всяко време на годината. Той е оборудван с най-новите технологии, предлагайки всичко необходимо както за почивка, така и за постоянен престой. В прилежащата територия са разположени басейн, детска площадка, беседка. Собственият паркинг гарантира пълна безопасност на превозното средство. На пешеходно разстояние има множество магазини и места за забавление.

Компанията Premier Realty Master ще осигури пълен съпровод при закупуване на жилище в уютния жилищен комплекс "Риф 2". Това е компетентен избор за семейства и тези, които ценят спокойната домашна атмосфера в близост до морето.

Публикувано: 05.11.2020

Региони

Разположение