bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Lifestyle VI" в Слънчев бряг - морски бриз и европейски стил

"Lifestyle VI" в Слънчев бряг - морски бриз и европейски стил

Жилищният комплекс "Lifestyle VI" ("Лайфстайл VI"), разположен в търсената зона на курорта Слънчев бряг, ще се хареса на тези, които търсят имот за семеен престой. Сградата се намира на тиха улица, далеч от шума на местата за забавление, тук винаги ще бъде спокойно и уютно.

До морето - само 500 метра, това разстояние може лесно да се преодолее пеша, като се стига до добре поддържан комфортен плаж. В близост има всичко необходимо за живот и отдих - магазини, ресторанти, супермаркети, търговски и градски институции, както и известният воден парк. Сградата е построена на площ от 4000 квадратни метра. м, състои се от шест етажа и има затворена територия. Пастелни бежови тонове в дизайна, декоративни елементи в класически стил и естествени материали със сигурност ще се харесат на всички, които търсят европейски тип недвижими имоти.

На купувачите се предлагат апартаменти с една и две спални, чиято площ е от 46 до 97 квадратни метра. м. Елегантните балкони и тераси ще отворят красива гледка към околността, а оптималната температура винаги ще се поддържа вътре в помещенията през цялата година. На територията има басейн за деца и възрастни, зона за отдих, детска площадка, ресторант с лятна тераса, частен охраняем паркинг, зелени площи.

Купуването на жилище в жилищен комплекс Lifestyle VI с Premier Realty Master със сигурност ще бъде най-добрата инвестиция за бъдещ престой на морето в България.

Публикувано: 06.02.2020

Региони

Разположение