bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Стил на бъдещето и домашен уют – жилищен комплекс "Pomorie Dreams 2"

Стил на бъдещето и домашен уют – жилищен комплекс "Pomorie Dreams 2"

"Pomorie Dreams 2" е комфортен и стилен жилищен комплекс в курорта Поморие. Намира се само на 350 метра от чист, добре поддържан плаж, а наблизо има балнеоложки център и цялата необходима градска инфраструктура. Модерен дизайн, уникална ъглова форма, дизайн в бежово-кафяви тонове привличат вниманието на тези, които ценят лаконичността и стила на бъдещето. Сградата на седем етажа разполага с уютни апартаменти за всеки вкус. Това са апартаменти с една или две спални, с площ от 25 до 110 квадратни метра.метра. Първият етаж се заема от търговски помещения, както и гаражи за собствениците на апартаменти.

На жителите на комплекса се открита красива гледка към морето и централната част на града. На затворенат територията има паркинг и зона от зелени площи, където можете да се отпуснете с цялото семейство. Имотите се продава завършени до ключ, всяка стая ще зарадва със стилен дизайн с иновативни технологии. Тук са създадени всички комфортни условия за живеене през цялата година.

Заедно с компанията Premier Realty Master да станете собственик на апаратамент в комплекс "Pomorie Dreams 2" ще бъде лесно и приемливо за мнозина. Ние предлагаме най-добрите условия за сключване на сделката, а богатият избор от оферти ще Ви позволи да изберете точно опцията, която отговаря на всички искания.

Публикувано: 07.05.2020

Региони

Разположение