bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Уникален проект и повишен комфорт – резиденция "Лазурен бряг"

Уникален проект и повишен комфорт – резиденция "Лазурен бряг"

 

Резиденция "Лазурен бряг" в българския курортен град Бургас е уникален, несравним проект. Намира се в в комплекс "Зорница", престижен квартал на града. Прекрасна гледка към морето, езерото и парка, в близост до инфраструктурата, с качествено изпълнение и външна привлекателност – всичко това ще накара купувачите да обърнат внимание на жилищната сграда, създадена според най-новите световни технологии.

22-те етажна сграда с подземен паркинг, апартаменти, и необходими за комфортен начин на живот, помещение – уютно просторно фоайе, супермаркет, ресторант с широка тераса, търговски помещения, лоби-бар. Наемателите могат да се възползват от услугите на СПА център, фитнес зала и плувен басейн. До най-близкия плаж лесно можете да стигнете пеша за 5 минути.

За продажба са представени апартамент с подобрени условия, които отговарят на различни нужди – студио, а също така и двустайни и тристайни апартаменти. Фасадата е от мрамор и чудесното оформление създават атмосфера на лукс, а компетентно избраната локация придават уютна атмосфера. С компанията Premier Realty Master ще бъде лесно и най-изгодно да закупите жилище в резиденция "Лазурен бряг". Ние ще Ви намерим подходящ вариант, който ще отговаря на всички Ваши желания, и ще окажем професионална юридическа помощ.

Публикувано: 08.11.2018

Региони

Разположение