bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Уникален проект и повишен комфорт – резиденция "Лазурен бряг"

Уникален проект и повишен комфорт – резиденция "Лазурен бряг"

 

Резиденция "Лазурен бряг" в българския курортен град Бургас е уникален, несравним проект. Намира се в в комплекс "Зорница", престижен квартал на града. Прекрасна гледка към морето, езерото и парка, в близост до инфраструктурата, с качествено изпълнение и външна привлекателност – всичко това ще накара купувачите да обърнат внимание на жилищната сграда, създадена според най-новите световни технологии.

22-те етажна сграда с подземен паркинг, апартаменти, и необходими за комфортен начин на живот, помещение – уютно просторно фоайе, супермаркет, ресторант с широка тераса, търговски помещения, лоби-бар. Наемателите могат да се възползват от услугите на СПА център, фитнес зала и плувен басейн. До най-близкия плаж лесно можете да стигнете пеша за 5 минути.

За продажба са представени апартамент с подобрени условия, които отговарят на различни нужди – студио, а също така и двустайни и тристайни апартаменти. Фасадата е от мрамор и чудесното оформление създават атмосфера на лукс, а компетентно избраната локация придават уютна атмосфера. С компанията Premier Realty Master ще бъде лесно и най-изгодно да закупите жилище в резиденция "Лазурен бряг". Ние ще Ви намерим подходящ вариант, който ще отговаря на всички Ваши желания, и ще окажем професионална юридическа помощ.

Публикувано: 08.11.2018

Региони

Разположение