bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Хотел, хотел
Ресторант, кафене, бар
Инвестиционен проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Луксозни курортни имоти на брега на морето - апарт-комплекс “Taliana Beach Residence”

Луксозни курортни имоти на брега на морето - апарт-комплекс “Taliana Beach Residence”

“Taliana Beach Residence” е престижен жилищен комплекс на брега на морето в България, в курорта Елените. Намира се между красив плаж и планина, в уютен квартал, където семействата с деца ще се чувстват комфортно. В близост има всичко необходимо за отдих и живот, а до най-близките места за забавление се стига лесно и бързо.
Луксозният апартаментен комплекс, който съчетава елементи от класически и модерен стил, разполага с луксозни апартаменти и студиа, чиято площ варира от 30 до 85 кв.м. метра. На територията са построени пет отделни сгради с височина 5-7 етажа, всяка от които ще предлага красива гледка към обитателя. Просторната територия включва озеленена градина и тревни площи, басейни за възрастни и деца, зони за отдих, ресторант, СПА център, бар, слънчева тераса, алеи за разходка с павирани алеи и уютни беседки, както и детски център. Собствениците на автомобили могат да ползват охраняем подземен паркинг. Луксозните жилища в този комплекс ще бъдат не само отлично място за почивка или престой, но и печеливша инвестиция, тъй като недвижимите имоти в предградията винаги са в голямо търсене.
Компанията Premier Realty Master предлага на всеки възможността да закупи висококачествено и комфортно жилище в България, на красиво живописно място, възползвайки се от изгодни условия. Ние ще ви помогнем не само да изберете подходящата опция, но и да разрешите правни въпроси, да се запознаете с всички нюанси на настаняването и да организирате обиколка на съоръженията.

Публикувано: 10.10.2024

Региони

Разположение