bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Harmony Palace" - наистина превъзходно жилище в уютен кът край морето

"Harmony Palace" - наистина превъзходно жилище в уютен кът край морето

"Harmony Palace" - светъл и уютен жилищен комплекс на брега на Черно море в България. Построен е в живописна местност в близост до курортите Свети Влас и Несебър. Това е истинско бижу на Слънчев бряг, превърнало се в образец на лукс и комфорт. Разстоянието до морето с чисти и добре поддържани плажове е само 400 метра. Наблизо има всички необходими магазини, супермаркети, кафенета и тихи улици за разходка.

Територията на комплекса е озеленена и дава усещане за престой в Райска градина. Тук са засадени екзотични растения, а ландшафтният дизайн е уникален. Жителите ще могат да прекарват времето си край широкия басейн с детско отделение, да се настанят в беседка или в хамак. За деца и възрастни са предвидени площадки за активно занимание, барбекю, джакузи, ресторант, кафене.

Естествен камък травертин в облицовката на фасадата, качествени строителни материали, оборудване с модерно оборудване създават атмосфера на модерен курорт, а тихата местност наоколо със сигурност ще се хареса на ценителите на измерения живот.

Компанията Premier Realty Master предлага да закупите студия, апартаменти с една или две спални, както и луксозни апартаменти в жилищен комплекс "Harmony Palace". Ние сме готови да предоставим най-добрите условия за  сделка и пълна подкрепа при избора.

Публикувано: 11.06.2020

Региони

Разположение