bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Почивка в България – най - евтина в Европейския съюз

Почивка в България – най - евтина в Европейския съюз

В сравнение с други държави, които са членки на Европейския съюз, България все още се счита за най-евтината. Днес на гостите се предлагат около 2500 различни продукти и сервиси. За да купите потребителски стоки, можете да използвате услугите тук на най-ниските цени. Например, скандинавските страни са признати за най-скъпи за живеене и почивка, а Испания и Гърция значително са намалили цените след кризата.

В хотели и развлекателни заведения разходите за услуги са 47% от средния за Европейския съюз. Град Несебър е включен в рейтинга на десетте най-желани места за посещение на Балканите, заедно с езерото Блед, Плитвишки езера и гръцки метеори. Освен историческото си значение курортът е привлекателен и за туристи на достъпни цени.

В сравнение с известните ваканционни места - Хърватия, Черна гора, Турция, Гърция – тук има доста конкурентно обслужване, което може да удовлетвори и най-високите изисквания. Много хотели с пълен набор от услуги, ресторанти, водни паркове, развлекателни центрове - всички са построени в съответствие с високите стандарти. Добре поддържана територия и чисти плажове са се превърнали в допълнителни предимства при избора на курорта Несебър.

 

Публикувано: 12.03.2018

Региони

Разположение