bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Почивка в България – най - евтина в Европейския съюз

Почивка в България – най - евтина в Европейския съюз

В сравнение с други държави, които са членки на Европейския съюз, България все още се счита за най-евтината. Днес на гостите се предлагат около 2500 различни продукти и сервиси. За да купите потребителски стоки, можете да използвате услугите тук на най-ниските цени. Например, скандинавските страни са признати за най-скъпи за живеене и почивка, а Испания и Гърция значително са намалили цените след кризата.

В хотели и развлекателни заведения разходите за услуги са 47% от средния за Европейския съюз. Град Несебър е включен в рейтинга на десетте най-желани места за посещение на Балканите, заедно с езерото Блед, Плитвишки езера и гръцки метеори. Освен историческото си значение курортът е привлекателен и за туристи на достъпни цени.

В сравнение с известните ваканционни места - Хърватия, Черна гора, Турция, Гърция – тук има доста конкурентно обслужване, което може да удовлетвори и най-високите изисквания. Много хотели с пълен набор от услуги, ресторанти, водни паркове, развлекателни центрове - всички са построени в съответствие с високите стандарти. Добре поддържана територия и чисти плажове са се превърнали в допълнителни предимства при избора на курорта Несебър.

 

Публикувано: 12.03.2018

Региони

Разположение