bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"LifeStyle Deluxe 2" - Луксозен имот в новия квартал на Несебър

"LifeStyle Deluxe 2" - Луксозен имот в новия квартал на Несебър

"LifeStyle Deluxe 2" е луксозен жилищен комплекс с голяма площ, разположен в нов квартал на град Несебър. Необичайната архитектурна форма, класическият стил и светлите тонове създават усещане за райско кътче в модерния курорт на Европа. Най-близкият плаж е само на 300 метра, а наблизо има множество кафенета, ресторанти, магазини и други заведения.

Непосредствено пред сградата има парк и пясъчни дюни. Това създава благоприятна атмосфера с чист въздух, където е приятно да пребивавате през цялата година. Сградата се състои от два корпуса, за всеки от които е предвиден отделен вход и асансьор. Апартаментите са с една или две спални с площ от 45 до 100 кв.метра.

Това е удобно жилище с компетентно обмислени плановки. Затворената територия на комплекса прилича на мини-град, където има всичко необходимо. Тук можете да се отпуснете до басейна с детска секция, да посетите фитнес зала и СПА център, както и кафене и ресторант. Освен това има засадени дървета и храсти, места за отдих и релакс, фонтан и алеи за туризъм.      

Собствениците на автомобили могат да ползват охраняем паркинг. "LifeStyle Deluxe - 2" е място на лукс и комфорт, където цари чист въздух и откъдето се откриват живописни пейзажи. Жилищният комплекс със сигурност ще се превърне в истински дом за тези, които ценят жилищата край морето.

Публикувано: 12.03.2020

Региони

Разположение