bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Атлантис Атмосфера" - модерен апартаментен комплекс в Бургас

"Атлантис Атмосфера" - модерен апартаментен комплекс в Бургас

Комплексът от престижни апартаменти "Атлантис Атмосфера" в град Бургас е модерно жилище в един от най-добрите райони  - Сарафово. Намира се на пешеходно разстояние от плажа, а в близост има и необходимата инфраструктура и зони за отдих. Тих квартал с озеленяване създава уютна атмосфера, в която ще бъде удобно да останете не само през лятото, но и по всяко време на годината.

Сградата е на четири етажа, изградена е в модерен европейски стил с използване на екологично чисти и устойчиви материали. Тук можете да закупите апартаменти с една, две или три стаи, осигуряващи повишен комфорт. На живущите се предлага и паркомясто, разположено на безопасно и добре поддържано място в комплекса. Комплексът разполага с просторен прилежащ вътрешен двор с детски площадки, алеи, фитнес зала, зона за йога и паркинг за велосипеди. Близкото разстояние до насипа и центъра на града ще ви позволи да се насладите на забавления за всеки вкус и винаги да бъдете заобиколени от курортната атмосфера на европейски град край морето.

Premier Realty Master предлага закупуване на стилен имот в България, където да прекарате почивката си или да живеете постоянно. Това е чудесен начин за инвестиране на пари и перспектива за придобиване на недвижим имот в някой от популярните европейски градове.

Публикувано: 12.05.2022

Региони

Разположение