bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Хотел, хотел
Ресторант, кафене, бар
Инвестиционен проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Апартаментен комплекс „Old House” ще ви даде атмосфера на лукс на самия бряг на морето

Апартаментен комплекс „Old House” ще ви даде атмосфера на лукс на самия бряг на морето

Луксозният комплекс “Old House” се намира между курортите Слънчев бряг и Свети Влас. В близост има просторен парк, два добре поддържани плажа и цялата необходима инфраструктура. Гората, планината и морето, които заобикалят този комплекс в бели тонове създават уникална атмосфера на релакс в елитен европейски курорт. Любителите на пешеходния туризъм могат да се разхождат и докато живеят тук, защото в близост има добре поддържани екопътеки с беседки и места за пикник.

Четириетажната сграда е направена в минималистичен стил и е допълнена от арки. Лаконичността му е умело съчетана с достатъчно пространство за отдих и постоянен престой, защото всичко, от което се нуждаете, е тук. Южната ориентация ще осигури слънчева светлина в апартаментите по всяко време на деня и ще ви позволи да се любувате на красивата гледка към морето. Предлагат се за продажба едностайни и двустайни апартаменти. Местоположението в тих район гарантира спокойна среда, с възможности за развлечения и отдих само на пет минути пеша. Пред комплекса има безплатен паркинг. На територията има басейн, детска площадка, барбекю, зелена площ с градина. Това е отличен имот за лятна почивка и постоянно живеене.

Компания Premier Realty Master предлага закупуване на апартамент в комплекс «Old House» и други недвижими имоти на морето в България на изгодна цена и в кратки срокове. Ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант, да подготвим необходимите документи и да разрешим правни проблеми.

Публикувано: 12.09.2024

Региони

Разположение