bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
България очаква влизане в Шенгенската зона

България очаква влизане в Шенгенската зона

Министър-председателят на България Бойко Борисов на срещата на върха на ЕС в град Сибиу заяви, че членството в Шенгенската зона за страната е един от приоритетните въпроси. Европейският Съюз се превърна в нещо като отправна точка към усъвършенстване на икономическо и социално развитие, което добре се отрази върху постиженията.

Премиерът подчерта също, че на този етап за да се реализират всички поставени от правителството цели, необходимо е финансиране на достатъчно ниво. Това ще позволи да се установят инвестиционни потоци, а също така ще даде възможност на България достойно да конкурира на пазара с други държави. Също така е важно да се синхронизира работата на единна Европа на пазара, по-специално, в сферата на енергетиката.

Борисов заяви, че днес трябва да се развива банковия сектор, което ще подобри нивото на доверие на гражданите към инвестициони вложения, както и привличане на чужденци към откриването на сметки. Това ще отвори перспективата за усъвършенстване на работата в строителната сфера в България. Към днешна дата, България е готова да сътрудничи с Европейския съюз и очаква вземането на решение за възможностите за влизане в зоната на Шенген.

Публикувано: 13.05.2019

Региони

Разположение