bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Helios" – курортен комплекс, където животът ще бъде по-ярък

"Helios" – курортен комплекс, където животът ще бъде по-ярък

Курортен комплекс "Helios" в град Свети Влас се откроява с ярка декорирация в червени тонове. Той е създаден за тези, които търсят жилища с малка територия, където има всички необходими условия за комфорт. Сградата се състои от пет секции, всяка от които има асансьор.

Просторни тераси и френски прозорци – са видими предимства на жилищния комплекс.

На пет етажа са разположени – студия, двустайни и тристайни апартаменти с площ от 38 до 144 кв. м. Разстояние до центъра на града е само 2,5 км, а до плажа - 150 метра. Това означава, че живеейки тук, всеки ще може да се наслади на тишина и спокойствие. От прозорците и терасите се открива красив пейзаж –морска панорама или гледка към планината. За да се създадат на обитателите максимално комфортни условия, проектът предвижда наличието на собствена инфраструктура: басейн за възрастни и деца, ресторант, зала за фитнес, охраняем паркинг.

Ландшафтни дизайнери са създали уникална зона за отдих за цялото семейство, стилна декорация с прилагането на екологични материали, заобиколени от уюта на европейския град, на брега на морето.

Имотите в комплекс "Helios" – това е мечта, която лесно ще се превърне в реалност. Специалистите на фирмата Premier Realty Master представят най-добрите предложения в този уютен кът на България, а също така са готови да Ви помогнат в избора на имот.

Публикувано: 13.06.2019

Региони

Разположение