bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Helios" – курортен комплекс, където животът ще бъде по-ярък

"Helios" – курортен комплекс, където животът ще бъде по-ярък

Курортен комплекс "Helios" в град Свети Влас се откроява с ярка декорирация в червени тонове. Той е създаден за тези, които търсят жилища с малка територия, където има всички необходими условия за комфорт. Сградата се състои от пет секции, всяка от които има асансьор.

Просторни тераси и френски прозорци – са видими предимства на жилищния комплекс.

На пет етажа са разположени – студия, двустайни и тристайни апартаменти с площ от 38 до 144 кв. м. Разстояние до центъра на града е само 2,5 км, а до плажа - 150 метра. Това означава, че живеейки тук, всеки ще може да се наслади на тишина и спокойствие. От прозорците и терасите се открива красив пейзаж –морска панорама или гледка към планината. За да се създадат на обитателите максимално комфортни условия, проектът предвижда наличието на собствена инфраструктура: басейн за възрастни и деца, ресторант, зала за фитнес, охраняем паркинг.

Ландшафтни дизайнери са създали уникална зона за отдих за цялото семейство, стилна декорация с прилагането на екологични материали, заобиколени от уюта на европейския град, на брега на морето.

Имотите в комплекс "Helios" – това е мечта, която лесно ще се превърне в реалност. Специалистите на фирмата Premier Realty Master представят най-добрите предложения в този уютен кът на България, а също така са готови да Ви помогнат в избора на имот.

Публикувано: 13.06.2019

Региони

Разположение