bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Между Истанбул и София ще има високоскоростна железопътна линия

Между Истанбул и София ще има високоскоростна железопътна линия

България продължава пътя към европейските стандарти. Това се отразява не само в икономиката, социалната сфера, но и в туристическата индустрия. Днес специално внимание се отделя на транспортната система. В допълнение към вътрешните маршрути се провеждат мащабни работи за организиране на международни комуникации. В близко бъдеще ще има нова железопътна линия, която ще свързва столицата на България - София и турския град Истанбул.

Такова решение трябва да бъде успешно, тъй като такива големи мегаполиси са свързани не само с търговия, но и с многобройни бизнес споразумения. Според проекта това ще бъде двойна високоскоростна линия, която ще премине през Пловдив, София, Одрин и Истанбул. Отпуснатите европейски средства ще бъдат използвани за модернизиране на съществуващия железопътен сегмент между София и Свиленград, както и за изграждане на нов път, който ще отговаря на високотехнологичните европейски стандарти.

Крайният срок за завършване на строителните работи все още не е обявен, в момента започват детайлни преговори между министерствата на транспорта на България и Турция.

Публикувано: 14.05.2018

Региони

Разположение