bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Жилищен комплекс "Green Paradise I" - еко и модерен стил

Жилищен комплекс "Green Paradise I" - еко и модерен стил

Жилищен комплекс "Green Paradise I" В град Приморско принадлежи към цяла мрежа от курортни сгради. Намира се само на 450 метра от плажа и съвсем близо до Аквапарка. Отличителна черта е екологичността, защото при строителството се използват естествени материали, които създават максимален комфорт.

Комплексът от затворен тип е заобиколен от зелени площи. Състои се от пет етажа и е обзаведен в модерен стил с добавяне на традиционни елементи. Купувачите могат да изберат апартамент с една или две спални, всяка от които ще даде уют по всяко време на годината. Прозорците и балконите предлагат красива гледка, а чистият въздух и тихата атмосфера ще бъдат допълнителни предимства. Живеейки тук, не можете да се притеснявате за предимствата, необходими в ежедневието. Инфраструктурата на комплекса разполага с магазини, места за отдих, басейни за възрастни и деца, бар, ресторант, детска площадка, кът за барбекю. Собствениците на автомобили могат да използват собствения си паркинг.

До центъра на града жителите на комплекса могат лесно да стигнат пеша за 10 минути. Компанията Premier Realty Master предлага да закупите апартаменти в комплекс "Green Paradise I" при най-изгодни условия. Това е уникален, комфортен, стилен имот за тези, които търсят качество на европейския стандарт.

Публикувано: 15.10.2020

Региони

Разположение