bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комплекс "Lily Beach Resort" - лукс, комфорт и тиха атмосфера

Комплекс "Lily Beach Resort" - лукс, комфорт и тиха атмосфера

"Lily Beach Resort" е комплекс от луксозни апартаменти на 3 км от курортното градче Созопол, в близост до живописния залив Каваци – Веселие. Сградата привлича вниманието с яркия си дизайн в жълто-оранжеви цветове, а стилът й прилича на резиденция от средиземноморското крайбрежие. Класическите декоративни елементи елегантно допълват външния вид на комплекса, създавайки атмосфера на уют. Разстоянието до плажа е само 150 метра, а в непосредствена близост се намира иглолистна гора, която позволява на жителите да бъдат заобиколени от чист и лековит въздух.

Трите четириетажни сгради са оборудвани с асансьори и са проектирани така, че да осигуряват максимален комфорт през цялата година. На купувачите се предлагат апартаменти с площ от 25 до 100 кв.м., оборудвани с най-новите технологии и разполагащи с удобни планировки. Това са студия, както и единични и двойни апартаменти. На територията има плувен басейн с детско отделение, уютни алеи за разходки, зони за отдих, където има много зеленина, както и важни инфраструктурни обекти – ресторант, магазини, детска площадка. Собствениците на автомобили могат да се възползват от затворен паркинг.

Компанията Premier Realty Master предлага да се възползвате от уникалната оферта и да закупите жилище в комплекс "Лили Бийч Ризорт" на най-приемлива цена. Това е възможност да получите луксозен имот в стила на италианския курорт и да се насладите на престоя си в престижен район на българското крайбрежие.

Публикувано: 16.07.2020

Региони

Разположение