bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Стил на съвременна Европа и българските традиции-комплекс "Есенция"

Стил на съвременна Европа и българските традиции-комплекс "Есенция"

Комплекс от апартаменти Есенция в бързо развиващия се курорт Свети Константин и Елена се отличава с особен комфорт. Намира се в престижен район на града, на 700 метра от добре поддържан чист плаж. Компетентното съчетание на модерен европейски стил и българска традиция създаде един хармоничен образ на уютно жилище на брега.

Жилищния комплекс е декориран в пастелни бежови тонове с използването на скъпи материали с висока якост. Три къщи от по шест етажа се намират на охраняема територия, заобиколени от парк. Каквото и апартамент да изберете-живописен пейзаж ще Ви зарадва от всички прозорци и просторни тераси. Местоположението на комплекса е много удобно, защото тук можете да се насладите на тишината и липсата на шум, но всички необходими градски обекти и места за забавление са на пешеходно разстояние.

 Апартаментите са с площ от 60 до 140 кв. м., расположението им е обмислено до най-малкия детайл, за да се осигури на обитателите удобно и функционално пространство. В двора има басейн, детски и спортни площадки, както и собствено езерце и красиво оформена градина с тревни площи, подземен паркинг.

 "Есенцията" е изборът на ценителите на стила и повишения комфорт. С помощта на Premier Realty Master лесно и бързо ще станете собственик на най-добрите апартаменти в България на най-атрактивната цена.

Публикувано: 17.10.2019

Региони

Разположение