bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Хотел, хотел
Ресторант, кафене, бар
Инвестиционен проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Garden of Eden" - луксозен имот в тих курорт близо до морето

"Garden of Eden" - луксозен имот в тих курорт близо до морето

"Garden of Eden" или "Райската градина" е комплекс, който включва луксозен хотел и апартаменти. Неговата елегантност и комбинация от модерен и традиционен стил привличат вниманието на всички ценители на луксозните имоти в близост до морето. Разстоянието до най-близкия частен плаж е само 50 метра, а съвсем близо има живописен парк и множество развлекателни съоръжения за цялото семейство. Комплексът е построен на склон, а просторната му територия с ландшафтен дизайн ще осигури всичко необходимо.
Комплексът разполага както със студия, така и с луксозно обзаведени апартаменти с една, две и три спални. Едно от предимствата на живота тук ще бъде красивата гледка към морето и околностите, тъй като град Свети Влас е известен със своята природа и оживени пейзажи. Жилищата тук ще се харесат особено на тези, които търсят тих, уединен град, близо до цялата необходима инфраструктура. Комплексът разполага с басейни, СПА център, фитнес център, кафене, ресторант, тенис корт, добре поддържана градина и места за отдих, спортна и детска площадка. Осигурен е паркинг за собствениците на автомобили.
Компанията Premier Realty Master предлага закупуване на луксозни луксозни имоти в комплекс Райската градина на най-добра цена. Това ще бъде отлична обещаваща инвестиция, тъй като жилищата тук носят високи доходи. Нашите служители са готови да ви помогнат да направите своя избор и да сключите сделка без допълнителни усилия.

Публикувано: 17.10.2024

Региони

Разположение