bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комфорт и стил на имотиje в комплекс "Виана" в гр. Несебър

Комфорт и стил на имотиje в комплекс "Виана" в гр. Несебър

Апартаментен комплекс "Виана" се намира в курортния град Несебър, само на шест минути пеша от морето. В близост има магазини, супермаркет, кафенета и ресторанти, както и места за забавление и отдих. Удобното местоположение и активното озеленяване на района ще ви позволи да живеете комфортно тук както през лятото, така и по всяко друго време на годината.

Сградата се състои от четири етажа, построена е в модерен стил с добавени традиционни български елементи. Естествените екологични материали създават комфорт и надеждност за жителите и гостите на комплекса. За продажба се предлагат апартаменти с площ от 69 до 148 кв.м. метра. Прилежащата територия разполага със собствена инфраструктура: плувен басейн с детска секция, СПА център, зона за отдих, мини парк, паркинг и дори транспорт за лесно придвижване.

Специалистите от Premier Realty Master предлагат да закупите уютно и стилно жилище в апартаментен комплекс Виана, да сключите сделка бързо и при изгодни условия. Имот на брега на морето, в един от престижните български курорти, със сигурност ще се превърне в любимо живописно място за почивка и постоянно живеене.

Публикувано: 19.05.2022

Региони

Разположение