bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комфорт и стил на имотиje в комплекс "Виана" в гр. Несебър

Комфорт и стил на имотиje в комплекс "Виана" в гр. Несебър

Апартаментен комплекс "Виана" се намира в курортния град Несебър, само на шест минути пеша от морето. В близост има магазини, супермаркет, кафенета и ресторанти, както и места за забавление и отдих. Удобното местоположение и активното озеленяване на района ще ви позволи да живеете комфортно тук както през лятото, така и по всяко друго време на годината.

Сградата се състои от четири етажа, построена е в модерен стил с добавени традиционни български елементи. Естествените екологични материали създават комфорт и надеждност за жителите и гостите на комплекса. За продажба се предлагат апартаменти с площ от 69 до 148 кв.м. метра. Прилежащата територия разполага със собствена инфраструктура: плувен басейн с детска секция, СПА център, зона за отдих, мини парк, паркинг и дори транспорт за лесно придвижване.

Специалистите от Premier Realty Master предлагат да закупите уютно и стилно жилище в апартаментен комплекс Виана, да сключите сделка бързо и при изгодни условия. Имот на брега на морето, в един от престижните български курорти, със сигурност ще се превърне в любимо живописно място за почивка и постоянно живеене.

Публикувано: 19.05.2022

Региони

Разположение