bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Недвижими имоти от елитен клас – жилищен комплекс "Изида Палас 2"

Недвижими имоти от елитен клас – жилищен комплекс "Изида Палас 2"

Изящество и лукс на скъп европейски курорт са намерили своето въплъщение в жилищния комплекс Изида Палас 2 ("Izida Palace 2"), намиращ се в Слънчев бряг. Това е популярно място, където идват туристи от цял свят. Самото външно оформяне на сградите говори за фешенебелност и високо ниво на комфорт.

Той се състои от шест етажа, територията на комплекса прилича на истинска райска градина с екзотични растения и добре поддържани площи. Класическия стил с прилагането на гипсови и ковани елементи със сигурност ще се харесат на ценителите на шик, а удобната локация ще позволи всеки ден да останете заобиколен от тишина и чист въздух.

Апартаменти с една и две спални са оборудвани с най-новите технологии, а от прозорците и терасите се разкриват панорамни гледки. Разстоянието до морето е само - 350 метра, а това означава, че до най-близкия плаж с цялата инфраструктура лесно може да се стигне пеша. Стаите са с изискан интериор със скъпи декоративни детайли.

Закритата площ разполага с всичко необходимо – басейн за възрастни и деца, детска площадка, фитнес-център, СПА-център, магазини, кафенета, дори тенис корт и футболно игрище. Сега, като се обърнете към специалистите на компанията Premier Realty Master, можете да си купите апартамент в луксозен жилищен комплекс "Изида Палас 2" на най-добра цена.

Ние сме готови да окажем подкрепа при избора на обекта на всички етапи от сключването на сделката, за да изпълним мечтата Ви в близко бъдеще.

Публикувано: 19.09.2019

Региони

Разположение