bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Хотел, хотел
Ресторант, кафене, бар
Инвестиционен проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Barcelo Royal Beach" - испански шик и лукс на брега на морето

"Barcelo Royal Beach" - испански шик и лукс на брега на морето

Луксозният комплекс "Barcelo Royal Beach" е разположен на първа линия в курортния град Слънчев бряг, в непосредствена близост до широка плажна ивица и развита инфраструктура на туристически център, където има всичко необходимо. Името говори за испанския шик, който се усеща тук във всеки ъгъл.
Обширната територия на комплекса включва петзвезден хотел и шест жилищни сгради, в които можете да закупите един от 500 апартамента - студио, двустаен или тристаен апартамент. Средиземноморският стил на сградата се допълва от елегантни ковани елементи, както и от арки и шатри. Едно от предимствата при избора на недвижим имот тук ще бъде неговата просторна площ. Площта на студиата варира от 40 до 50 кв.м. метра, двустайни апартаменти - от 60 до 80 кв. метра, а тристайните апартаменти - 100-105 квадратни метра. метра. Терасите тук лесно могат да служат като място за почивка, благодарение на свободното пространство и прекрасните гледки към морето и околностите. На територията на обитателите са осигурени три басейна със зона за релакс, барове, ресторанти, магазини, СПА център, спортни площадки, детски център, закрит паркинг. Вашата собствена горска зона ще създаде атмосферата на елитна резиденция в престижен район. Това е уникален комплекс не само за лятна ваканция, но и за постоянно пребиваване край морето.
Premier Realty Master ще ви помогне да вземете решение за избор на жилище в комплекс на брега на морето в България. Предлагаме най-добрите условия за обработка на транзакция и богата база от оферти за всеки вкус.

Публикувано: 19.09.2024

Региони

Разположение