bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Jasmine Club" - лаконичен и уютен жилищен комплекс в Слънчев бряг

"Jasmine Club" - лаконичен и уютен жилищен комплекс в Слънчев бряг

"Jasmine Club" - жилищен комплекс, превърнал се в украшение на известния курорт Слънчев бряг. Това е проект за сезонно живеене. Въпреки това, модерното оборудване позволява да пребивават тук целогодишно. Сградите се състоят от четири етажа с уютни тавански помещения. Те се отличават с лаконичност, модерен дизайн и удобно местоположение, което Ви позволява да се насладите на живописните околности. На територията има басейн, зони за отдих с шезлонги, градина, бар, ресторант, търговски помещения.

На купувачите са представени едностайни апартаменти, чието пространство ще бъде удобно за всеки. Входът към апартаментите е отворен от двете страни, а вътре в секциите на комплекса е предвиден асансьор. Терасите са един вид продължение на стаите, което съответства на съвременните европейски тенденции в курортните жилища. Яркото цветово оформление създава атмосфера на уют и благоприятна атмосфера. Живущите ще могат лесно да стигнат до центъра на града и до добре поддържат чист плаж, защото сградата се намира в удобен и спокоен квартал.

Компанията Premier Realty Master предлага да се възползвате от уникалната възможност и да закупите имот в жилищен комплекс "Jasmine Club", който ще бъде успешна финансова инвестиция.

Публикувано: 20.08.2020

Региони

Разположение