bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Lily Beach Resort» - елитни имоти на българското крайбрежие

«Lily Beach Resort» - елитни имоти на българското крайбрежие

«Lily Beach Resort» – престижен комплекс от апартаменти, расположен близо до Созопол, в залива Каваците. Това е истинска резиденция, заобиколена от голяма територия с развита инфраструктура. Наблизо има всичко необходимо – магазини, супермаркети, места за отдих, градска инфраструктура, спирки. Растоянието до плажа – само 150 метра, а също така на няколко крачки е разположен прекрасен парк, където можете да си отпочинете.

Комплекса се състои от три корпуса, всеки на четири етажа. За удобство на живущите са налични комфортни асансьори. Купувачите могат да си изберат жилище по свой вкус и бюджет – студио, двустаен или тристаен апартамент. Съвремена визия на апартаментите, удобни планировки, прекрасен вид от прозорците и терасите – са тези предимства, благодарение на които комплекса е толкова търсен. На територията на комплекса има басейн със зона за отдих, ресторант, бар, два магазина, детска площадка, и собствен паркинг.

Да закупите недвижим имот с Premier Realty Master – това е лесно и изгодно. Нашите служители предлагат стилни и комфортни имоти в комплекса «Lily Beach Resort», които ще станат реализирана мечта за собствено жилище на брега на морето в България.

Публикувано: 21.04.2022

Региони

Разположение