bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Уютно кътче и Райска атмосфера - Burgas Beach Resort

Уютно кътче и Райска атмосфера - Burgas Beach Resort

"Burgas Beach Resort" ("Бургас Бийч Ризорт") е комплекс от апартаменти в известния квартал Сарафово. Разположен на първа линия, той разкрива красива гледка към морския залив и дарява свеж бриз. Уникалната архитектура прилича на райско кътче в тишината на европейското градче край лазурното море. На просторна територия са построени три къщи на ниска етажност, а около него се простира живописна градина с зони за отдих. Между сградите са предвидени мини-острови, на които са засадени екзотични растения.

Всички апартаменти са удобни за целогодишно живеене. За продажба се предлагат апартаменти с една, две спални, както и студия. Наемателите предлагат пълен набор от услуги, за да може почивката или постоянният престой да бъде изпълнен с уют и положителни емоции. Има 50-метров басейн, както и басейн за деца. Зоната за отдих е обзаведена с шезлонги с чадъри. За активно занимание са предвидени детска площадка, футболно и тенис игрище, фитнес център. Собствениците на автомобили могат да се възползват от собствения си охраняем паркинг.

Жилищен комплекс "Burgas Beach Resort" е сбъдната мечта за недвижим имот в тих живописен кът близо до морето. Компанията Premier Realty Master ще Ви помогне да превърнете мечтата си в реалност, предлагайки най-изгодните условия за оформяне на сделката.

Публикувано: 21.05.2020

Региони

Разположение