bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Луксозни имоти в един от най-добрите жилищни комплекси – "Емберли"

Луксозни имоти в един от най-добрите жилищни комплекси – "Емберли"

В курортното градче Лозенец, на брега на Черно море, се намира луксозен жилищен комплекс Емберли ("Emberli"). Наблизо може да прекарвате времето си на широкия уютен плаж. Сградата от пет етажа изпълнена в съвременен стил, с цветни акценти. Тук са създадени всички условия, живущите да останат и през лятото, и през зимата.

Това е наистина един от най-добрите проекти, на високо европейско ниво. Комбинация от морски бриз и чист въздух ще гарантират едно незабравимо преживяване. Общо в комплекса са 116 апартамента, всеки от които отговаря на съвременните стандарти и открива красива гледка от прозорците и балконите.

На територията на комплекса има всичко, за което може да си пожелае и най-взискателния купувач – просторен басейн с детска секция, зона за отдих с чадъри и шезлонги, рецепция, магазин, салон за красота, ресторант, бар, детска площадка и място за забавление на цялото семейство. Охрана и видеонаблюдение гарантират пълна сигурност денонощно, а колата може да се оставите на специално оборудван паркинг от затворен тип.

Попадайки тук, всеки веднага ще усети атмосферата на домашен уют и безгрижие, а с компания Premier Realty Master да станете собственик на комфортен апартамент в комплекс "Эмберли" ще бъде лесно и изгодно.

Публикувано: 22.08.2019

Региони

Разположение