bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Луксозни имоти в един от най-добрите жилищни комплекси – "Емберли"

Луксозни имоти в един от най-добрите жилищни комплекси – "Емберли"

В курортното градче Лозенец, на брега на Черно море, се намира луксозен жилищен комплекс Емберли ("Emberli"). Наблизо може да прекарвате времето си на широкия уютен плаж. Сградата от пет етажа изпълнена в съвременен стил, с цветни акценти. Тук са създадени всички условия, живущите да останат и през лятото, и през зимата.

Това е наистина един от най-добрите проекти, на високо европейско ниво. Комбинация от морски бриз и чист въздух ще гарантират едно незабравимо преживяване. Общо в комплекса са 116 апартамента, всеки от които отговаря на съвременните стандарти и открива красива гледка от прозорците и балконите.

На територията на комплекса има всичко, за което може да си пожелае и най-взискателния купувач – просторен басейн с детска секция, зона за отдих с чадъри и шезлонги, рецепция, магазин, салон за красота, ресторант, бар, детска площадка и място за забавление на цялото семейство. Охрана и видеонаблюдение гарантират пълна сигурност денонощно, а колата може да се оставите на специално оборудван паркинг от затворен тип.

Попадайки тук, всеки веднага ще усети атмосферата на домашен уют и безгрижие, а с компания Premier Realty Master да станете собственик на комфортен апартамент в комплекс "Эмберли" ще бъде лесно и изгодно.

Публикувано: 22.08.2019

Региони

Разположение