bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Apolonia Resort" - уникален комплекс от апартаменти до морето

"Apolonia Resort" - уникален комплекс от апартаменти до морето

"Apolonia Resort" е жилищен комплекс в българския курорт Созопол, ярко открояващ се със своя неповторим стил. Той се намира в комфортен и спокоен квартал, на първа линия на Царския плаж. Уникалната архитектура на комплекса е проект на известен дизайнер, а използването му в строителството на екологични материали му позволява да бъде образец на съвременните европейски недвижими имоти.

Сградата се състои от пет етажа и е допълнена от красива озеленена територия. Необичайната форма и дизайн в светли цветове привличат вниманието на ценителите на модерността и лаконичността в архитектурата. Широките тераси, балкони и прозорци на сградата разкриват гледка към морския бряг и местната живописна природа. Комплексът разполага с всички необходими условия за почивка и постоянно пребиваване. Има басейн, зала и игрища за спорт, детски кът, места за релакс, СПА център, коли под наем, ресторант и собствен паркинг. За продажба се предлагат уютни апартаменти с една, две или три стаи. За удобство на жителите комплексът е оборудван с асансьор.

Компанията Premier Realty Master ще ви помогне да закупите жилище в стилен жилищен комплекс "Apolonia Resort" на изгодна цена. Това ще бъде чудесен начин да инвестирате и да станете собственик на имот в един от най-добрите курорти в България.

Публикувано: 22.10.2020

Региони

Разположение