bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Слънчев бряг – най-евтин плажен курорт в Европа

Слънчев бряг – най-евтин плажен курорт в Европа

Българският курорт Слънчев бряг, според рейтинга на "Телеграф", е наречен най-евтината плажна дестинация в Европа. Много европейци обръщат внимание на бюджетните начини за прекарване на ваканцията, като предпочитат добро ниво на обслужване. България работи усилено за подобряване на инфраструктурата, а днес можете да намерите не само хотел на достъпна цена и категория (от иконом до лукс), но също така и уютни ресторанти и кафенета, магазини и места за забавление, много съоръжения за деца и възрастни.

Второто място в класацията беше взето от турските Мармарис, а третото място от Алгарве в Португалия. Забележително е, че сред туристите, които посещават българското крайбрежие, има все повече и повече жители на Великобритания, Германия, северноевропейските страни. В допълнение към външната трансформация Слънчев бряг е привлекателен с разумни цени за продукти и услуги. Планира се също по-нататъшно развитие на вътрешния и международния въздушен трафик и транспортния център, свързващ големите градове.

Предстоящият летен сезон обещава да бъде успешен за България както по отношение на туризма, така и при привличането на инвеститори на пазара на недвижими имоти.

Публикувано: 23.04.2018

Региони

Разположение