bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Слънчев бряг – най-евтин плажен курорт в Европа

Слънчев бряг – най-евтин плажен курорт в Европа

Българският курорт Слънчев бряг, според рейтинга на "Телеграф", е наречен най-евтината плажна дестинация в Европа. Много европейци обръщат внимание на бюджетните начини за прекарване на ваканцията, като предпочитат добро ниво на обслужване. България работи усилено за подобряване на инфраструктурата, а днес можете да намерите не само хотел на достъпна цена и категория (от иконом до лукс), но също така и уютни ресторанти и кафенета, магазини и места за забавление, много съоръжения за деца и възрастни.

Второто място в класацията беше взето от турските Мармарис, а третото място от Алгарве в Португалия. Забележително е, че сред туристите, които посещават българското крайбрежие, има все повече и повече жители на Великобритания, Германия, северноевропейските страни. В допълнение към външната трансформация Слънчев бряг е привлекателен с разумни цени за продукти и услуги. Планира се също по-нататъшно развитие на вътрешния и международния въздушен трафик и транспортния център, свързващ големите градове.

Предстоящият летен сезон обещава да бъде успешен за България както по отношение на туризма, така и при привличането на инвеститори на пазара на недвижими имоти.

Публикувано: 23.04.2018

Региони

Разположение