bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Морски стил и модерна архитектура – жилищен комплекс "Blue Bay Palace 2"

Морски стил и модерна архитектура – жилищен комплекс "Blue Bay Palace 2"

Светъл жилищен комплекс "Blue Bay Palace 2" се намира на втора плажна линия в курортния град Поморие. Неговият средиземноморски стил ще оценят тези, които търсят оригиналност на нови имоти. Проектът разполага с апартаменти тип студио и апартаменти с една спалня.

Съвсем наблизо има горски масив, а плажът е на пешеходно разстояние. Наемателите могат да се насладят на чист въздух, и красивата природа наоколо. Това е идеалното място за ценителите на спокойния живот, с магазини, места за отдих и благоустроена алея.

На територията на комплекса са разположени четири сгради на по 5 етажа, с добре поддържан двор, с басейн и зони за забавление на цялото семейство. Във всички сгради има асансьори, за да се създаде допълнително удобство на жителите. Собствениците на автомобили могат да ползват подземен паркинг, който се охранява денонощно. Да живеят тук, ще бъде комфортно по всяко време на годината, защото разработчиците са подготвили възможност за поддържане и регулиране на температурата в помещенията.

 Компанията Premier Realty Master готова да Ви предложи да си купите апартамент в уникален комплекс "Blue Bay Palace 2", където мечтата Ви за прекрасно и стилно жилище в един от най-живописните курорти в България ще стане реалност.

Публикувано: 25.07.2019

Региони

Разположение