bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Елит Равда" - елитен имот близо до брега в престижен курорт

"Елит Равда" - елитен имот близо до брега в престижен курорт

Жилищен комплекс "Елит Равда" се намира в тих район на популярния морски курорт, на 150 метра от морето. До центъра на Равда може да се стигне пеша за няколко минути, а самата сграда ще даде на живущите спокойна и премерена атмосфера. Тук можете да живеете комфортно през цялата година, тъй като районът е добре развит и разполага с обширна инфраструктура.

Комплексът се състои от шест етажа и е заобиколен от просторна зона със зелени площи и зони за отдих. Стилен модерен дизайн и повишен комфорт ви позволяват да се насладите на престоя си в това уютно европейско кътче. Сградата разполага с асансьор за лесно придвижване. На територията има басейн с детска секция, тревни площи, кафене, ресторант, фитнес център, спа център, магазин, паркинг за живеещите и техните гости. Предлагаме за продажба апартаменти с площ от 32 до 111 кв. метра.

Специалистите на Premier Realty Master предлагат закупуване на модерни европейски жилища в комплекс Елит Равда на достъпна цена и при изгодни условия. Готови сме да окажем помощ при избор на апартамент, както и при съставяне на договор и решаване на правни въпроси. Заедно с нас жилищата в България ще се превърнат в сбъдната мечта в близко бъдеще.

Публикувано: 26.05.2022

Региони

Разположение