bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Туристическият поток в България: по какво се различава летния сезон 2019 г.?

Туристическият поток в България: по какво се различава летния сезон 2019 г.?

Чужденците, идващи на почивка в България, все по-често обръщат внимание на ски-курортите. Балканската планинска верига привлича туристи с уникална природа и характерни само тези места колорит, като тукашните градове могат да се похвалят с наистина автентична архитектура и поддържане на древни традиции.

Според наблюдения през последната година са станали повече  туристите от Русия, Франция, Германия и дори граждани на Индия. Популяризирането на планинските селища е отразено в запълването на местните хотели, както и в търсенето на жилища под наем. В края на лятото, когато повечето хора са склонни да избягват горещините, на по-голямо търсене се радват Родопите, по-специално, град Пампорово и такива селища като с. Широка Лъка.

Сега престоя в България стана по-изгоден за гражданите на Русия. Цените на апартаментите падат до 40%,  приближавайки се до максималното ниво през септември, като по този начин все повече туристи имат възможност  за по-евтина почевка. Относно покупката на недвижим имот, в края на летния сезон може да се превърне в подходящ момент, за да изберете обект, защото с идването на есента, пазарът на недвижими имоти се съживява и цените започват да растат.

Публикувано: 26.08.2019

Региони

Разположение