bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Хотел, хотел
Ресторант, кафене, бар
Инвестиционен проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Уникалността и лукса на пространството в комплекс “Панорама Дриймс”.

Уникалността и лукса на пространството в комплекс “Панорама Дриймс”.

Жилищен комплекс “Панорама Дриймс” е въплъщение на уникалност и лукс в един от най-популярните морски курорти в България - Свети Влас. Екстериорът му е създаден в комбинация от традиционен и модерен стил с арки и теракотени покриви, озеленяването създава уют и усещане за истински рай. Разстоянието до брега е само 100 метра, а тихата част на града ще се хареса на тези, които ценят спокойната атмосфера и липсата на тълпи. Същевременно в близост има цялата необходима инфраструктура - магазини, супермаркети, места за разходка и отдих, търговски и общински обекти.

Комплексът се състои от три отделни сгради, които заемат просторна площ и се допълват взаимно. Тук има 199 апартамента - студия, двустайни и тристайни апартаменти, повечето от които предлагат невероятна гледка към морето. На територията има басейни с детско отделение, тенис корт, фитнес център, детска площадка, ресторант, магазини, спа център, паркинг. Озеленяването създава уникална комфортна среда, която ще остави най-добрите впечатления на жителите и гостите от всички възрасти.

Компания Premier Realty Master предлага да закупите уютни апартаменти на брега на морето в стилния жилищен комплекс „Панорама Дриймс“, който ще сбъдне вашата мечта. Ние ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант и да завършите сделката при най-изгодните условия.

Публикувано: 26.09.2024

Региони

Разположение