bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Стилен и уютен имот в популярния квартал на Бургас

Стилен и уютен имот в популярния квартал на Бургас

Модерна жилищна сграда в популярния квартал на Бургас в близост до Морската градина е сбъдната мечта за уютно жилище на българското крайбрежие. Сградата по улица Перушица се намира само на 20 минути от морето, където можете да се отпуснете на добре поддържани плажове. Декорацията в модерен стил с висококачествени материали и необичайни покрития създават уникална атмосфера. На седем етажа са разположени апартаменти с площ от 55 до 136 кв.м. Прозорците и терасите, както и широкото таванско помещение, ще Ви позволят да се наслаждавате на красивите гледки към околността всеки ден.

Апартаментите са оборудвани с най-новите технологии, те са удобни за живеене както през лятото, така и през зимата. Панорамното остъкляване и използването на естествени материали ще дадат усещане за Уют. Прилежащата територия е озеленена и красиво обзаведена. Има място за паркиране, а денонощната охрана ще осигури спокойствието Ви. Тихият квартал, изобилието от зелени площи, близостта на цялата необходима градска инфраструктура ще даде на обитателите същата атмосфера на райско кътче.

Фирма Premier Realty Master предлага да закупите комфортно жилище на улица Перушица в Бургас. Това ще бъде не само печеливша инвестиция на вашите средства, но и ще сбъдне мечтата за собствено пространство в слънчев курорт в България.

Публикувано: 27.08.2020

Региони

Разположение