bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Жилищен комплекс "Розали" - престижно и стилно жилище на брега на морето в България.

Жилищен комплекс "Розали" - престижно и стилно жилище на брега на морето в България.

Апартаментен комплекс "Розали" се намира в квартал Чайка, в популярния курорт Варна. Това е престижно и търсено място за живеене, където на пешеходно разстояние има цялата необходима инфраструктура и места за отдих. Разстоянието до плаж Кабакум е само 200 метра, а на територията има всичко за ежедневен комфорт.

Комплексът се състои от пет етажа и мансарден етаж, наоколо е разположена просторна паркова зона, където са засадени екзотични растения. Продават се комфортни апартаменти с площ от 78 до 123 кв.м. метра. За всички обитатели са осигурени отделни гаражи и паркоместа, като територията остава свободна от автомобили, което позволява на всеки да се наслади на разходка и забавление в сянката на дърветата. В центъра има плувен басейн с детска секция, фитнес зала, СПА център. Балконите предлагат красива гледка към околностите и крайбрежието, а чистият въздух и спокойна атмосфера на квартала със сигурност ще се харесат на тези, които ценят премерената почивка в живописна местност.

Свързвайки се с Premer Realty Master, всеки ще може да стане собственик на уютен европейски дом близо до морето. Комплекс "Розали" е модерен имот в престижен район в слънчева България, където са създадени всички условия за сезонен отдих и постоянно пребиваване.

Публикувано: 28.04.2022

Региони

Разположение