bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Панорама Вил" - идеалното място за ценители на живописни места

"Панорама Вил" - идеалното място за ценители на живописни места

Комплекс "Панорама Вила", който е в близост до село Рогачево – това е възможност да се сбъдне мечтата за собствена къща на тихо и живописно място. На голяма територия, където винаги цари свеж морски въздух, са разположени 17 двуетажни сгради. Всички те са допълнени от отделни дворове с уникален дизайн и уютна обстановка. От тук се открива невероятна гледка към най-близките курорти Албена и Кранево, а съвсем наблизо има голф игрище.

Недвижими имоти в тукашните места ще трябва да се харесат на тези, които обичат да се насладят на тиха атмосфера и да пребивават в среда на повишен комфорт. Естествени довършителни материали, високо качество на строителството и компетентно разпределение на пространството позволи да се създадат наистина европейски тип жилища, където жителите са предоставили всичко необходимо. На територията е предвиден автономен водоизточник, който е независим от градското снабдяване. Просторен басейн, алеи за разходки, зони за отдих, добре поддържана градина, кафене – всичко това се намира на територията на комплекса, създавайки атмосферата на модерен европейски курорт.

Екипът на компанията Premier Realty Master предлага да закупите най-добрите апартаменти в жилищен комплекс "Panorama Vill". Тук всеки ще намери идеалното място за живеене през цялата година.

Публикувано: 28.05.2020

Региони

Разположение