bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Истинско райско място край брега - Мистрал Южна Звезда

Истинско райско място край брега - Мистрал Южна Звезда

Жилищен комплекс "Мистрал Южна Звезда" се намира в популярния квартал Кокалу на град Несебър. Безспорно предимството му е компетентното местоположение-само на 250 метра от плажа и в близост до автобусна спирка. Центърът на курорта е на 1 км и лесно може да бъде преодолян пеша, разхождайки се по добре поддържаните улици.

Сградата се състои от пет етажа и се отличава с ярък дизайн в жълти тонове с модерни декоративни елементи. Климатичната и отоплителната система позволяват комфортен престой  през цялата година. Купувачите могат да избират удобни малки студия, апартаменти и луксозни тристайни мезонети.

Сградата разполага с асансьор, който е удобен за наематели от всички възрасти. Съвсем наблизо се простира широк парк, където можете да прекарате времето си с цялото семейство. Свежият морски бриз и богатото озеленяване на района ще способстват за да се насладите на чистия въздух. На територията има разнообразни зони за забавление – барбекю, детска площадка, уютни беседки и пейки.

Паркингът ще осигури надеждна защита на автомобилите. Днес е лесно да изберете апартаменти в един от най-добрите курортни градове в България. Служителите на Premier Realty Master ще Ви предложат оптимални условия за осъществяване на сделката и богат избор от недвижими имоти.

Публикувано: 12.12.2019

Региони

Разположение