bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Harmony Suites 8 и 9 - комплекс от изискани апартаменти край морето

Harmony Suites 8 и 9 - комплекс от изискани апартаменти край морето

Жилищният комплекс "Harmony Suites 8 и 9", разположен на едно от най-популярните места по Черноморието на България - в Слънчев бряг - е стандартът на изискания курортен имот. Намира се в близост до боров парк и в близост до морето с просторни чисти плажове.

Проектът ви позволява комфортно да останете тук както през зимата, така и през лятото, наслаждавайки се на чист въздух и спокойна атмосфера. Сградите се състоят от шест етажа и са направени в класически стил с използване на естествен камък и ковани елементи.

Проектът осигурява всички условия, за да се създаде истински рай за жителите. Има басейн с детска секция, собствен мини-парк с беседки, барове, фитнес център, спортна площадка, уютни места за отдих на семейства. Широките лоджии предлагат невероятна гледка към морето или планината. В сградите работят асансьори, проектирани от дизайнери в модерен стил.

Апартаментите в комплекса Harmony Suites 8 и 9 са най-добрият избор за ценителите на европейския шик и желаещите да инвестират разумно.

Premier Realty Master предлага да закупите апартаменти с удобно разположение и най-новото оборудване, което ще се превърне в истински дом.

Публикувано: 16.01.2020

Региони

Разположение