bg
ru
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Harmony Suites 8 и 9 - комплекс от изискани апартаменти край морето

Harmony Suites 8 и 9 - комплекс от изискани апартаменти край морето

Жилищният комплекс "Harmony Suites 8 и 9", разположен на едно от най-популярните места по Черноморието на България - в Слънчев бряг - е стандартът на изискания курортен имот. Намира се в близост до боров парк и в близост до морето с просторни чисти плажове.

Проектът ви позволява комфортно да останете тук както през зимата, така и през лятото, наслаждавайки се на чист въздух и спокойна атмосфера. Сградите се състоят от шест етажа и са направени в класически стил с използване на естествен камък и ковани елементи.

Проектът осигурява всички условия, за да се създаде истински рай за жителите. Има басейн с детска секция, собствен мини-парк с беседки, барове, фитнес център, спортна площадка, уютни места за отдих на семейства. Широките лоджии предлагат невероятна гледка към морето или планината. В сградите работят асансьори, проектирани от дизайнери в модерен стил.

Апартаментите в комплекса Harmony Suites 8 и 9 са най-добрият избор за ценителите на европейския шик и желаещите да инвестират разумно.

Premier Realty Master предлага да закупите апартаменти с удобно разположение и най-новото оборудване, което ще се превърне в истински дом.

Публикувано: 16.01.2020

Региони

Разположение