bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Луксозен жилищен комплекс "Вила Елена" - неповторимо пространство

Луксозен жилищен комплекс "Вила Елена" - неповторимо пространство

Луксозно жилище в популярния български град Бургас - това е съвсем реално. Жилищен комплекс с луксозен дизайн Вила Елена впечатлява с луксозния си вид. Съчетаването на класическите елементи на средиземноморските вили със съвременните тенденции в архитектурата създава наистина неповторима атмосфера, в която е приятно да се намирате както през лятото, така и през зимата.

Шестетажната сграда се намира в квартал "Център", откъдето лесно се стига до плажа и развлекателните заведения. Необходимите магазини, училища, транспортни спирки също са съвсем близо. За продажба се предлагат апартаменти с две, три, четири и дори пет стаи с площ от 63 до 206 кв.м. Мезонетите ще привлекат вниманието на ценителите на Европейския лукс, а от прозорците и терасите можете да се възхищавате на пейзажите на околността всеки ден.

На партерния етаж са разположени търговски помещения, а за собствениците на автомобили е предвиден подземен паркинг. В двора има беседки, заобиколени от екзотични растения. Дизайнерите-декоратори са обмислили всяко малко нещо, за да създадат просторна и уютна зона за отдих. Комплексът разполага с кътчета за релакс с фонтан, тревни площи и пейки.

Екипът на Premier Realty Master предлага да закупите престижно жилище в уникалния жилищен комплекс "Вила Елена" на най-добра цена. Това ще бъде най-добрата инвестиция за тези, които искат да се заобиколят с лукс и да подчертаят статута си.

Публикувано: 24.10.2019

Региони

Разположение