bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комплекс "Еделвайс" - стилен и модерен европейски недвижим имот

Комплекс "Еделвайс" - стилен и модерен европейски недвижим имот

Жилищен комплекс "Еделвайс" в Бургас е многофункционално жилище, разположено в популярен район на курорта. Модерният дизайн и широкото пространство предлагат на обитателите повишен комфорт по всяко време на годината. Уникалната сграда е близо до инфраструктурните обекти, а до центъра на града се стига за 10 минути. Освен Жилищни имоти, в комплекса са предвидени и търговски обекти.

Седеметажната нова сграда е направена в модерен стил, съчетаващ новите тенденции в архитектурата на европейския град и екологичност. На първите два етажа се разполагат търговски център, ресторант и офиси. Собствениците на автомобили могат да се възползват от услугите на подземния паркинг и наземно паркиране. Общо в комплекса са оборудвани 175 апартамента, всички те са разнообразни по площ и оформление. Купувачите могат да избират едностаен, двустаен или тристаен апартамент с площ от 41 до 166 кв.м. Безшумни комфортни асансьори ще осигурят допълнителни удобства за наематели от всички възрасти. Територията е красиво и лаконично озеленена, което позволява на всички да усетят уютна обстановка. Има детска площадка, зелена зона, места за отдих и развлечения.

С компанията Premier Realty Master всеки скоро ще може да закупи комфортно жилище в нов жилищен комплекс "Еделвайс", където ще се сбъднат всички мечти за недвижими имоти от европейски клас.

Публикувано: 20.01.2022

Региони

Разположение