bg

„Prestige Fort Beach”

България / Област Бургас / Свети Влас
17035
ID на сайта:
от
42 796
EUR
BGN

"Prestige Fort Beach" е уникален комплекс на първа линия, съвременен, изключителен проект на компанията Форт Нокс, най-големият строителен предприемач в курорта Слънчев Бряг, България. Ниво 5*****

Ексклузивен, неповторим жилищно-курортен комплекс на ПЪРВА брегова линия, ГРАНИЧЕЩ с плажа. Морето – заобикаля, гледка от терасите на апартаментите – като от палубата на кораб в открито море. Апартамент "Prestige Fort Beach" – луксозни недвижими имоти в България на брега на морето.

Ако искате да си купите уникален недвижими имоти в България на морето, тогава смело изберете Престиж Форт. Благодарение на архитектурния проект, на високото качество на строителство и използването на гарантирано най-добрите строителни и довършителни материали, и най-важното   местоположението му на първа линия, комплекс Престиж Форт Бийч е идеален вариант както за инвестиция, така и за покупка за лично ползване.

Комплексът се намира в северната част на курорта Слънчев бряг, на границата с град Свети Влас.

На територията на комплекс Prestige Fort Beach са разположени следните съоръжения и предлага следните услуги: идеален за плуване тридцатиметров басейн, находящ се в центъра на прекрасно устроен просторен вътрешен двор, детски басейн, фитнес зала, салон за масажи, ресторант с уютна лятна площадка, Интернет достъп на територията, тенис корт / футболно игрище, детски площадки зона за отдих минимаркет денонощна служба за услуги, паркинг, безплатен за собствениците на апартаменти услуги, пране / химическо чистене целогодишна денонощна охрана

Собствениците на апартаментите извършват на годишни плащания в размер на 11,70 евро с ДДС на квадратен метър от общата площ на апартамента, осигуряващи: поддръжка на територията на комплекса, поддръжка на общите части на сградите, поддръжка и ремонт на инфраструктура и комуникации, поддръжка и грижа за басейни, Поддръжка и грижа за зелените площи, Целогодишна денонощна охрана, Използването на шезлонги при басейна-чадъри, Използването на асансьори, Осветление на общите части на територията, Осветление на общите части на сградата, Проветряване и проверка на апартамент в отстутствие на домакините.

Всички апартаменти са напълно готов за живеене.

Довършителните работи във всички апартаменти и се произвеждат като се използват само висококачествени материали.

Комплексът е предназначен за целогодишно ползване.

Строителството е монолитно, използвани са съвременни технологии "сухото" строителство, с гарантирано високо качество на материали. Довършителните работи във всички апартаменти са произведени с използване на най-добрите висококачествени материали. 

Антре: под – теракот, стени – фактурные тапети или латекс, таван – латексова боя

Баня и тоалетна: под – теракот, стени – теракота, окачен таван. Установен електрически бойлер, санитарно оборудване – тоалетна чиния, мивка, душ-кабина (в апартаментите с две бани има  вана, а другата душ-кабина), мебели и аксесоари (рафтове, огледало и др)

Дневна/спалня: под – ламинат , стени – изключителна фактурные тапети, таван латекс,

Кухненски бокс: под – теракот, стени – фактурные тапети, таван – латексова боя

Тераса: под – гранитогрес , стени – минерална боя

вътрешни врати МДФ

климатик (зима-лято) – във всяка стая
метала на прозорци с щори и москитными мрежи

външни врати – метални с декоративно покритие
във всяка стая, възможност за включване на кабелна телевизия, телефон, Интернет линия.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram