bg

Аполон 9

България / Област Бургас / Равда
17039
ID на сайта:
от
21 900
EUR
BGN

Последният проект "Аполо 9", който продължава поредица от комплексите от затворен тип "Аполон" се намира между Равда и Несебър, на 150 м. от морето, на 3 км. от известния морски курорт Слънчев бряг, на 2 км. от древния Несебър и на 25 километра. от Бургас. Заобиколен от красива природа, комплексът е в унисон с избора на модерен човек, далеч от стреса на ежедневието и предлага удобства, които отговарят на всички нужди.

Шест етажна сграда APOLLON 9 предоставя на своите бъдещи собственици апартаменти с красива панорама и гледка към морето. Сградата е заобиколена от красиви интериорни пространства, включително и цветни лехи и тревни площи с различни декоративни растения, зони за отдих и разходки, детски кът, басейн за деца и възрастни, подземни паркинги, "Аполон 9." – изключителен комплекс  предлага уютна атмосфера, високо качество на строителство, което да отговаря на Европейските стандарти.

Българска архитектура, оригинални фасадни решения, проектиране на общи луксозни части. Апартаментите се предлагат в напълно завършена форма:



  •  Климатик

  • Санитарен възел – плочки от два  цвята, санитарно оборудвание/мивка, компакт,  кран и душ кабина,  огледало

Площта на парцелла е  5 400 кв.м.

Разгърната застроена площ е  8045 кв.м.

АПОЛЛОН 9 се състои от 4 секций – А, В, С, D

Общия брой на апартаментите е  155



  • 56 студия

  • 78 апартаменти с одна спалня

  • 18 апартаменти с две спални

  • 3 апартаменти с три  спални

Комплекса отделен от ограда и има ограничен достъп.

"Аполон 9" е подходящ за живеене целогодишно и предлага на собствениците различни полезни услуги: почистване, пране, поддръжка на имота, среща посещение на собствениците на летището или където и да е в страната, подготовка на имота за пристигането на собственика, транспорт до всяка точка на страната, консултации за обзавеждане на апартамента и много по-полезни за собствениците  услуги.

Всички собственици и гости, пребиваващи в APOLLON 9 имат право да използват неогранично всички удобства, предоставени от комплекса APOLLON.

Около град Несебър, признат от ЮНЕСКО за световен паметник на културата; удобните комуникации, възможност за селското стопанство, лов, риболов, винен и горски туризъм правят комплекс Аполон на място уникално в световен мащаб.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram