bg

Аполон 7

България / Област Бургас / Равда
17040
ID на сайта:
от
41 400
EUR
BGN

Последният проект "Аполон 7", който продължава поредица от комплексите от затворен тип "Аполон" се намира между Равда и Несебър на  150 м. от морето, на 3 км. от известния морски курорт Слънчев бряг, на 2 км. от древния Несебър и на 25 километра. от Бургас. Заобиколен от красива природа, комплексът е в унисон с избора на модерен човек, далеч от стреса на ежедневието и предлага удобства, които отговарят на всички нужди.

АПОЛОН 7 предлага на своите бъдещи собственици апартаменти с красива панорама и гледка към морето. Сградата е заобиколена от красиви интериорни пространства, включително и цветни лехи и тревни площи с различни декоративни растения, зони за отдих и разходки, детски кът, басейн за деца и възрастни, подземни паркинги, "Аполон 7" -. Изключителен комплекс който предлага уютна атмосфера, високо качество на строителство, което да отговаря на Европейските стандарти.

Българска архитектура, оригинални фасадни решения, проектиране на общи луксозни части. Апартаментите се предлагат в напълно завършена форма:

• Климатик

• баня - плочки от два цвята, санитарно оборудване / мивка, компактна, кран и душ, огледало

Комплексът е разделен от ограда и има собствен режим на достъп.

"Аполон 7" е подходящ за живеене целогодишно предлага на собствениците различни полезни услуги: почистване, пране, поддръжка на имота, посрещане на собствениците на летището или където и да е в страната, подготовка на имота за пристигането на собственика, транспорт до всяка точка на страната, консултации и подкрепа за обзавеждане на апартамента и много полезни за собствениците услуги.

Всички собственици и гости отсядащи в "Аполон 7" имат право да  ползват неограничено всички съоръжения, предоставени от комплекс "Аполон".

Около град Несебър, признат от ЮНЕСКО за световен паметник на културата; удобните комуникации, възможност за селското стопанство, лов, риболов, винен и горски туризъм правят комплекса Аполон  на място уникално в световен мащаб.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram