bg

GREEN PARADISE V

България / Област Бургас / Приморско
17043
ID на сайта:
от
55 000
EUR
BGN

Green Paradise V 

Green Paradise V е четвъртият етап от нашите целогодишни курорти The Green Paradise, разположен в красива дъбова горичка. Мястото, където се намира комплексът предлага на обитателите си тишина, уют, спокойствие, чист горски въздух, сянка и прохлада. Комплексът се намира само на 10 минути пеша от плажа и от центъра на Приморско.

Green Paradise V е 5-етажна сграда с подземен паркинг, панорамен асансьор и рецепция. Така Разпределение на сградата е намалял в числа, за да увеличи максимално делът на общите части в апартамента и асимилира максимума във всекидневната. При планирането на апартаментите, балконите са намалени, за да се намали общата площ на апартаментите, които ще бъдат благоприятно намалени от крайната им цена. Сградата разполага със студия и двустайни апартаменти с площ от 27 кв.м до 66.26 кв.м.

В строителството и декорацията на Green Paradise V традиционно полагаме качествени материали. Монолитна конструкция с австрийски тухли Wienerberger 25 см,  топлоизолация, подсилващи и минерален гипс, цимент в мазилка, гипсова мазилка, латекс, под -  ламинат и плочки, баня е напълно оборудвана до последния детайл, контакти и ключове,  прозорец 5 камерен PVC профил.

Комплекс "Green Paradise" предлага на своите жители за удобство и комфорт:

- 2 детски площадки

- 3 басейна с детска секция

- кът за забавления

- ресторант

- магазин

- подземен паркинг

- Барбекю зони

- беседки за почивка

- парковата зона

Основната разлика от други сгради на комплекса е инсталирането на парно отопление в общите части, както и инсталирането на парно отопление в апартаментите срещу допълнително заплащане.

Годишната такса за поддръжка на комплекса е 11 евро / кв.м годишно

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram