bg

Green Paradise Deluxe

България / Област Бургас / Приморско
17044
ID на сайта:
от
82 000
EUR
BGN

Green Paradise Deluxe - изключителен жилищен комплекс - разположен на първа линия, в централната част на град Приморско, на южния плаж.

Град Приморско е разположен на южното крайбрежие на България, граничеща с природен резерват Ропотамо, на 50 км южно от Бургас и международното летище в Бургас. Приморско е екологично чист район, живописен резерват, чист въздух и море, чиста вода и снежнобял пясъчен плаж.

Комплексът Green Paradise Deluxe има уникално местоположение - на брега на морето, далеч от суматохата, в тих и спокоен, много красив и зелен район, в близост до парк, в близост до главната улица на Приморско, където Парк детските атракции, с разнообразие от ресторанти българска и европейска кухня, кафе и барове, както и банка и административна сграда, и в същото време само на 60 метра от пясъчния плаж с бял пясък, 600 метра от Аква парка, на 100 м от супермаркет, на 500 м от спортен клуб, на 500 метра от пазара на хранителни стоки, който се продава през цялата година прясна  риба, месо, плодове и зеленчуци.

От всички апартаменти има прекрасен изглед към морето.

Комплекс Green Paradise Deluxe съчетава иновации, класика и удобство в архитектурата. В създаването на комплекса, ние се опитахме да съчетаем простор, красота и елегантност във всеки детайл, във всяко кътче на вашия бъдещ дом, както и добро използване всяка частица от космоса, защото знаем колко важно е да се създаде една къща с добре обмислен и лесен за употреба дизайн. Нашата цел е да се изработи къща, така че от всички апартаменти в комплекса е директен изглед на красивия южен плаж с бял пясък и девствени дюни, Дяволския залив със своите тюркоазени води и покрити с вековни гори на Странджа планина. Много близо до известния природен резерват Ропотамо. Районът предлага и възможности за сърф, гмуркане, водни ски, лов и риболов. Само на няколко километра от Приморско се строи голф клуб с глобално значение.

разстояния:
На 50 км от летището
600 м от водния парк
На 500 метра от пазара
На 60 м от морето
На 100 м от центъра на града.

СГРАДИ И АПАРТАМЕНТИ
Комплекс Green Paradise Deluxe се състои от пет етажна сграда. Има 32 апартамента с една и две спални с площ от 58.03 кв.м до 160.23 кв.м. Сградата е оборудвана с безшумен асансьор от първокласен клас.

Всички апартаменти в комплекса са с невероятна гледка към морето, изключително красив южен плаж с бял пясък и девствени дюни, живописния залив с кристално чиста вода и покрити с вековни гори на Странджа планина.

Апартаментите се продават с напълно завършени до ключ довършителни работи, климатизирани, с напълно оборудвана баня и масивна входна врата.

Пълното обзавеждане е възможно срещу допълнително заплащане: 3500 евро за студиото, 5500 евро за апартамента.

ТЕРИТОРИЯ НА КОМПЛЕКСА

Комплексът предлага следните удобства:
Басейн за възрастни
Детски басейн
Ски гардероб
Закрит салон за коктейли
Фитнес клуб
Фитнесът
Зелена пешеходна зона
приемане
кафене
Ресторантът
Хижа с джакузи на покрива на комплекса
Денонощна охрана
Затворена територия
Паркомясто
Покрит паркинг
Безшумен асансьор от първокласен клас.

СТРОИТЕЛНИ И СТРОИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

По време на строителството и довършителните работи по комплекс Green Paradise Delyuks ние ще използваме най-качествените материали, които отговарят на европейските стандарти, които ще задоволят и най-взискателните изисквания на бъдещите собственици, както и в създаването на уникален комфорт в дома, освен удобна оформление играе важна роля и качество на довършителните материали.

Завършване на апартаментите:
Бани - плочки, водопровод, бойлер, смесители, смесители.
Стени и таван - боя
Входно антре, балкон, кухненски бокс - плочки
Етаж дневна - висококачествена ламинат
Етажна спалня - висококачествен ламинат
Прозорци - PVC
Масивна входна врата
Интериорни врати - MDF с високо качество;
Телефонни и интернет кабели,
Кабелна телевизия

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram