bg

Mellia Residence 9

България / Област Бургас / Равда
17049
ID на сайта:
от
32 200
EUR
BGN

Комплексът се намира в централната част на курортното селище Равда, на 100 метра от северния плаж и на 20 метра от кметството и пощата.

Сградата се намира на тихо и спокойно място, с изградeна инфраструктура с всички удобства и места за развлечение кафенета и ресторанти, магазини от всякакъв характер - това е мечтата на всеки, който реши да си купи втори дом на българското черноморско крайбрежие.

Комплексът предлага:

- басейн с удобни шезлонги;

- Прекрасна градина;

- 24-часова охрана и видео наблюдение;

- организирана поддръжка на общи части и зелени площи;

- Пълно управление и отдаване под наем.

Екологично чист плаж, чист въздух и благоприятни атмосферни условия за района са гаранция за тиха и пълна семейна почивка.

Курортното селище Равда е на 28 километра. от град Бургас и на 20 км от международното летище и е практически свързан с най-известните ни курорти: Несебър и курортен комплекс "Слънчев бряг".

Приятна разходка до стария град - музей Несебър ще допадне на всеки, който иска да се запознае с историческото наследство на България, да посети музеи и църкви, да се наслади на разходката по тесните улички и старите къщи и да опита традиционната кухня в най-различни малки уютни ресторанти, които са съхранили българските кулинарни изкуства.

Сградата е монолитна, изградена от естествени материали, с многослойна външна термична и шумоизолация, а като облицовка на изработените части за постигане на ефекта ще бъде използвана - травертин.  Апартаментите ще бъдат пуснати в експлоатация с напълно завършени бани с всички необходими аксесоари.

Всеки апартамент ще има климатик.

Предвидени са блиндирани входни врати и вътрешни интериорни от MDF, както и подови настилки - от гранит и ламинат, по желание.

Дата на завършване: 30 ноември 2014 г.

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram